Ilie Dumitrescu, singurul fotbalist capabil să-și cucerească soția cu un tablou de Grigorescu!

Ilie Dumitrescu, singurul fotbalist capabil să-și cucerească soția cu un tablou de Grigorescu!

Patru ani a durat căsnicia lui Ilie Dumitrescu cu Nela, din care au rezultat doi copii: Dani și Sică. Cei doi soți au divorțat în 1995, motivul fiind Letiția, pe care Ilie a cunoscut-o în 1994, scrie gsp.ro .

Chiar dacă era însurat cu Nela, s-a speculat în presa mondenă că Ilie a cucerit-o pe Letiția Badea oferindu-i un tablou de Grigorescu și un buchet de flori imens. Ilie Dumitrescu şi Letiţia au fost căsătoriţi 14 ani, timp în care s-au născut Toto şi Mayra, copiii cuplului.

Povestea lor de iubire a început în 1993, când s-au cunoscut la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2. S-au despărțit ulterior, în 2007. În afara celor două femei, fostul jucător a mai avut câteva legături intens mediatizate.

Letitia Badea și Ilie Dumitrescu

Letiția, ajunsă acum la 50 de ani, a fost dintotdeauna una din marile frumuseți ale Capitalei, aceasta defilând ca model în anii '90 și 2000 pentru Zina Dumitrescu, Venera Arapu sau Janine Sârbu. În 2003, își deschisese un business în România, printr-un magazin de lux din Dorobanți unde erau disponibile cele mai recente colecții ale marilor designer globali, precum Cavalli sau D&G.

Letitia Badea și Ilie Dumitrescu, foto: GSP
Ilie Dumitrescu și o aventură cu soția unui polițist din Anglia: „Era o creolă superbă!"

Într-un moment de sinceritate pentru GSP, Ilie Dumitrescu și-a amintit de aventurile pe care le-a avut pe vremea când juca în Anglia, la Tottenham (1994-1995).

„Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat", a spus Ilie.

Acesta a continuat relatarea: „Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret".
Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 Un fost câștigător de milioane de euro la Loto a murit la doar 51 de ani