Ilie Năstase, declarații nostime despre divorț. Calul i-ar fi oferit flori soției sale, nu un alt bărbat

Ilie Năstase, declarații nostime despre divorț. Calul i-ar fi oferit flori soției sale, nu un alt bărbat

Ilie Năstase are probleme cu fostele și actualele femei din viața sa. Făcut ”curvar” de Brigitte Pastramă, fostul mare jucător de tenis are un mariaj cu scântei și cu actuala soție - a 5-a pe lista Don Juan-ului -, Ioana.

Ilie Năstase, soția Ioana și calul Cezărică. Foto Click!

De Ziua Femeii, Ioana a mărturisit că nu a primit nici măcar o floare din partea lui Ilie Năstase, așa că s-a bucurat nespus când a fost în centrul atenției unui alt bărbat. Ioana a mărturisit că a primit de la un prieten de familie un buchet impresionant de 151 de trandafiri, dintre care unul era de culoare roșie, ba chiar a și postat o fotografie cu florile.

De asemenea, Ioana Năstase ne spunea că lucrurile nu sunt chiar atât de bune în mariajul dintre ea și fostul tenismen , chiar dacă prefera să fie destul de rezervată în ceea ce privește detaliile. „Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic”, a spus Ioana Năstase, pentru Click!.

Ioana Năstase a primit un buchet de 151 de trandafiri de la un prieten. Foto Facebook

Ioana Năstase a primit un buchet de 151 de trandafiri de la un prieten. Foto Facebook

Ilie Năstase a răbufnit ieri, însă declarațiile sale sa bat cap în cap cu cele ale Ioanei. El neagă o despărțire și afirmă că în viața lor de cuplu e doar lapte şi miere. „Îi cumpăr în fiecare zi flori soției mele, nu trebuie să aștept ziua de 8 martie să îi cumpăr trandafiri albi, așa cum îi plac ei. Cum să scârțâie căsătoria noastră?! Cum să divorțăm?! Am citit și eu prin presă asta. Nu este adevărat, noi ne înțelegem foarte bine, nici vorbă de separare, pentru că noi suntem bine”, a declarat Ilie Năstase pentru Click!

De asemenea, fostul tenismen a precizat de ce era Ioana foc și pară de Ziua Femeii și a explicat că totul a fost o neînțelegere: „Atunci, de 8 martie se grăbea să ajungă la cal și așa a fost să fie cu florile. Acolo îi place ei, se relaxează. Pe cine să aibă Ioana?! Nu are pe nimeni, îl are pe calul Cezărică și cam atât, că așa îl cheamă. Eu merg mereu acolo și știu ce face ea, nu este cu nimeni (cu un alt bărbat, n.r.)”.

În urmă cu doi ani, Ioana a sunat la 112

Ilie Năstase se iubește cu soția lui de cinci ani, iar de trei ani cei doi sunt și căsătoriți. Povestea lor a fost presărată cu multe certuri și scandaluri, unul dintre ele petrecut în 2021, atunci când Ioana a ales să sune la 112, al Urgențe, și să cheme poliţia după ce Ilie ar fi devenit violent fizic cu ea, din cauză că ea a plecat la munte cu fetele.

Potrivit declarațiilor Ioanei, cei doi își trăiesc viața mai mult separat. Ea merge des în Brașov, unde îi place să-l călărească pe Cezărică, iar el preferă să rămână în București, unde are mai multe afaceri.

Fostul jucător, căsătorit de cinci ori

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori. Primul mariaj a fost la vârsta de 26 de ani - a debutat în anul 1972, cu Dominique Grazia, un top model belgian. Cei doi au divorțat zece ani mai târziu. Din această primă căsătorie, ilie Năstase are o fiică, Nathalie.

În 1984, s-a însurat cu actrița americană Alexandra King, cu care a adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte.

A treia soție a fost Amalia Teodorescu, cu care s-a căsătorit în 2004 și cu care are două fiice, Alessia și Emma Alexandra. Mariaj s-a încheiat în 2010.

A patra soție a lui Ilie a fost Brigitte Sfăt, cu care s-a însurat în 2013 și de care a divorțat în 2018.

Cu Ioana Simion, cea de-a cincea nevastă, Năstase s-a însurat în 2019.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”