„Ilie Năstase era foarte curvar!”/Fostul mare tenismen, distrus de fosta soție

„Ilie Năstase era foarte curvar!”/Fostul mare tenismen, distrus de fosta soție

Ilie Năstase (76 de ani) și Brigitte Pastramă (45 de ani) au fost căsătoriți 5 ani pe parcursul celor opt ani de relație. Cei doi s-au despărțit în 2018, iar la 5 ani de la acel moment bruneta a făcut o serie de dezvăluiri pentru Click! despre fostul mare jucător de tenis.

Brigitte Pastramă a fost căsătorită 5 ani cu Ilie Năstase. Foto Click!

„Acum am ajuns să nu mă mai interesează părerea altora și este mult mai bine. Vreau să mă rup de orice înseamnă judecata oamenilor din jurul meu și să am grijă de familia mea, de fiica mea, Sara, să aibă un viitor bun în viață, să fie înconjurată de oameni buni lângă ea, să nu o ia pe drumuri greșite, cum ar fi să consume alcool, droguri sau cine mai știe ce.

Am ales să renunț la România pentru Dubai, o țară unde femeile sunt respectate foarte mult, nu ca la noi. Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi, că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el.

”L-am păzit pe el în loc să păzesc copilul”

Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea”, a spus Brigitte Pastramă despre fostul star al tenisului mondial.

„Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click!.

Își făcea operații estetice ca să nu mai fie înșelată

„Am realizat că singurul lucru care ne rămâne sunt copiii. Atunci când eram măritată cu Ilie eram o femeie frustrată pentru că eram înșelată. Îmi făceam foarte multe intervenții estetice pentru că eu eram în concurență cu alte femei.

M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată. Atunci când eram cu Ilie nu aveam liniștea pe care o am astăzi. Nu regret mariajul cu el, pentru că nu eram cine eram astăzi, însă regret că nu i-am arătat lui Ilie calea cea dreaptă în viață ”, a încheiat Brigitte Pastramă, una dintre cele 5 soții ale lui Ilie Năstase.

Fostul star al tenisului mondial a fost căsătorit cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2002), Amalia Teodosescu (2004-2010), Brigitte Sfăt (2013-2018) și acum cu Ioana Simion, cu care este la un pas de divorț.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”