Imaginea zilei

Imaginea zilei

Mai multe fotografii cu autoturismul-arici parcat într-un cartier din Slatina au fost postate pe reţelele sociale, miercuri, 16 iunie. „Bună lecţie!“, au apreciat comentatorii.

Proprietarul unui autoturism parcat jumătate pe carosabil şi jumătate pe trotuar a primit o lecţie, cred cei care au văzut fotografiile postate pe un grup popular de Facebook/ Info Trafic Slatina. Maşina a fost aproape acoperită cu post-it-uri, pe unele fiind scrise, conform autorului postării, şi mesaje.

Imaginea a stârnit comentarii amuzante, însă nelămurirea, în primă fază, a rămas. Unii comentatori au considerat că proprietarul a primit, astfel, o lecţie bună pentru că a parcat jumătate pe trotuyar, la o distanţă mica de trecerea pentru pietoni. În fapt ar fi, însă, vorba de un mesaj inedit de la o parteneră.
„Bună lecţie...parcat pe trotuar...la 1metru de zebră ????“, este unul dintre comentarii. „Nu este din cauza parcării, este un "cadou" din partea iubitei lui“, a venit şi răspunsul. „A greşit el cu ceva!“, îşi dă un alt commentator cu părerea.


„Ce de apeluri pierdute ????????????“, constată altcineva. „Câte despărţiri...“, este un alt mesaj, iar în final vine şi concluzia: „???? ???? Ce frumoasa e iubirea!“.

SURSA: Adevărul


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...