Imagini adorabile X AE A-XI, fiul miliardarului Elon Musk. Micuțul și-a eclipsat tatăl la o conferință în Miami FOTO

Imagini adorabile X AE A-XI, fiul miliardarului Elon Musk. Micuțul și-a eclipsat tatăl la o conferință în Miami FOTO

Imagini adorabile îl arată pe miliardarul Elon Musk, într-o ieșire rară cu unul dintre cei nouă copii ai săi. Este vorba despre fiul său, în vârstă de 2 ani. Numit X AE A-XII, băiatul a furat spectacolul în timp ce i s-a alăturat lui Musk în Miami.

Elon Musk a fost văzut jucându-se cu fiul său de 2 ani, într-o ieșire rară la un eveniment din Miami, marți seara, relatează Daily Mail.

Micuțul a arătat adorabil într-o cămașă gri, pantaloni negri și adidași asortați, în timp ce a luat o gustare și s-a așezat în brațele tatălui său în timpul discuției din cadrul conferinței de marketing POSSIBLE.

Antreprenorul îl împarte pe băiat cu prietena lui, Grimes, în vârstă de 35 de ani, iar anterior a fost criticat în 2020, când l-a numit în mod bizar „X AE A-XII”.

Apărând pe scena de la hotelul Fontainebleau din Miami, copilașul de 2 ani a furat spectacolul în timp ce tatăl său miliardar s-a alăturat unei discuții din cadrul conferinței.

Musk și-a adus fiul pe scenă în uralele mulțimii, în timp ce băiatul părea confortabil în lumina reflectoarelor, în timp ce savura o prăjitură.

Copilul s-a născut în mai 2020

Băiatul lui Musk cu Grimes s-a născut în mai 2020. În luna decembrie a anului următor, X AE A-XII a devenit frate mai mare, când fiica celor doi a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat.

Miliardarul are nouă copii cunoscuți cu trei femei. Musk a fost criticat după ce și-a numit fiul „X AE A-XII”, care poartă numele de „X”, potrivit fostei sale iubite muzician.

CEO-ul Tesla a devenit tată de gemeni în noiembrie anul trecut, potrivit unor documente judiciare publicate de The Insider. Gemenii s-au născut în Austin, Texas. Documentele dezvăluie că, în aprilie, Musk și Shivon Zilis, care este directoare de proiect la compania sa, Neuralink, au cerut unui tribunal din Texas să schimbe numele bebelușilor lor, astfel încât aceștia „să aibă numele de familie al tatălui lor și să conțină numele de familie al mamei lor ca parte a numelui de mijloc.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...