Imagini APOCALIPTICE! TORNADĂ în Mureș!

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Horea" al judetului Mures, colonel Dorin Oltean, a declarat luni, pentru Agerpres, ca in urma furtunii extrem de violente, descrisa de localnici drept o tornada, acoperisurile a 307 case din comuna Cuci, din satele Dataseni si Cuci, au fost avariate, in 12 cazuri acestea fiind distruse in totalitate.

Colonelul Oltean a aratat ca in Cuci au fost avariate acoperisurile a 153 case, 7 au fost distruse in totalitate, turlele la doua biserici au fost puse la pamant, iar un barbat care se afla intr-o ghereta a fost ranit la o mana. In Dataseni au fost afectate partial acoperisurile la 150 case, la 5 case acestea au fost distruse in totalitate, 6 stalpi de curent electric au fost doborati, o autoutilitara a fost rasturnata si doua persoane prezinta contuzii usoare.

'Se pare ca oameni nu au gresit cand au spus ca asupra lor s-a abatut o tornada. La acest moment avem 13.599 de consumatori fara curent electric, din 60 localitati, avem avarii la 157 de puncte de transformare. Impreuna cu domnul prefect suntem in drum spre Cuci, unde va fi convocat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta. La fata locului avem 5 echipaje de la 5 subunitati', a aratat col. Dorin Oltean.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Ghizdeanu i-a livrat pe Dragnea, Vâlcov și Dăncilă! Dosarul va fi declinat la DNA!

2 ULTIMA ORĂ / Document / Statele Unite își avertizează cetățenii că virusul ucigaș a explodat în alte 6 țări din As…

3 Zăngănit de cătușe către PSD! Voi ați citit discursul ambasadorului SUA de joi? Ați văzut postarea de pe Faceb…

4 Foarte corect articolul scris de Ioana Ene Dogioiu despre numirile în fruntea marilor parchete

5 Le Point / Armata americană debarcă în masă în Europa

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze