Imagini de la logodna lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. A dansat pe muzică machedonească, după ce a marcat cu Andorra

Imagini de la logodna lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. A dansat pe muzică machedonească, după ce a marcat cu Andorra

A doua zi după România - Andorra 4-0, în preliminariile EURO 2024, Ianis Hagi (24 de ani) a fost în centrul atenţiei alături de Elena Tănase (24 de ani), la petrecerea de logodnă, care are loc la Constanţa.

Ianis Hagi dansează pe muzică machedonească FOTO captură video orangesport.ro

Ianis Hagi, jucătorul echipei naţionale a României, a fost fericit pentru golul marcat în meciul câştigat duminică, la Bucureşti, 4-0 cu Andorra, şi crede că tricolorii vor merge la turneul final al EURO 2024.

Legitimat în Spania, la Deportivo Alaves, fiul lui Gică Hagi a profitat că va fi în această perioadă în România şi a programat petrecerea de logodnă cu partenera sa, Elena Tănase.

În vară, Ianis Hagi şi-a cerut iubita de soţie la Paris , iar o imagine cu momentul a fost publicată de Elena Tănase, viitoarea soţie.

Cei doi formează un cuplu de câţiva ani, iar Elena Tănase este originară din Constanţa şi provine dintr-o familie înstărită, de aromâni.

La logodna lui Ianis Hagi au particopat doar apropiații FOTO orangesport.ro

La logodna lui Ianis Hagi au particopat doar apropiații FOTO orangesport.ro

Petrecerea de logodnă a fost programată pe 16 octombrie, la Constanţa, în cadrul unui eveniment discret la care participă familia celor doi, apropiaţii şi cunoscuţii .

Aşa cum era de aşteptat, Ianis Hagi îl moşteneşte pe tatăl său atât pe terenul de joc, cât şi la muzică şi dans, actrivităţi pe care Gică Hagi le îndrăgeşte, după cum recunoştea pentru Orange Sport, imediat după ce a cucerit titlul cu Farul Constanţa, la finalul sezonului trecut.

În imaginile obţinute de Orange Sport , Ianis Hagi dansează pe muzică machedonească, iar alături îi este logodnica Elena Tănase, în mijlocul evenimentului special pentru cei doi.

De asemenea, sora lui Ianis Hagi, Kira, şi vărul Nicolas Popescu, fostul său coleg de la Viitorul Constanţa, le-au fost alături viitorilor miri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat