Imagini din timpul atacului asupra navei de recunoaștere rusească. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Marea Neagră VIDEO

Imagini din timpul atacului asupra navei de recunoaștere rusească. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Marea Neagră VIDEO

Anton Gerascenko, consilier al ministrului de Interne al Ucrainei, a publicat pe Twitter un videoclip în care nava rusească de recunoaștere „Ivan Hurs”, care se afla în misiune în zona economică exclusivă a Republicii Turcia , este bombardată de trupele ucrainene cu drone marine.

Nava „Ivan Hurs” a fost atacată cu drone marine. FOTO kchf.ru (Arhivă)

Ministerul rus al Apărării a transmis că ambarcațiunile ucrainene „au fost distruse de sistemele de armament ale navei ruseşti la 140 de kilometri nord-est de Strâmtoarea Bosfor”, însă videoclipul publicat de Gerascenko demonstrează că minimum o dronă a reușit să se apropie de vas.

Totodată, ministerul rus al Apărării a mai precizat că „forţele armate ale Ucrainei au efectuat o tentativă nereuşită de a ataca cu trei ambarcaţiuni rapide fără pilot nava Ivan Hurs a Flotei de la Marea Neagră” și că vasul de recunoaștere „continuă să îşi îndeplinească misiunile stabilite”, însă fără a menționa dacă a suferit vreo avarie.

În plus, pe Twitter a fost publicat un videoclip în care o ambarcațiune fără pilot este nimicită. Nu se știe dacă imaginile au fost surprinse în timpul acestui atac sau dacă au avut loc și altele în aceeași zi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale