Imagini fabuloase cu comentatorul CTP: „Mă doare creierul!“. Costi Mocanu râde acum de el VIDEO

Imagini fabuloase cu comentatorul CTP: „Mă doare creierul!“. Costi Mocanu râde acum de el VIDEO

Să te apuci, în ziua de astăzi, să te iei de comentatorii unui meci e o chestiune bizară. Pentru că, în primul rând, dacă nu-ți place comentariul, ai mereu opțiunea de a opri sonorul și a urmări imaginile în liniște.

Mihai Mironică și Cristian Tudor Popescu în timpul finalei de la French Open 2018

Apoi, în era internetului, orice om poate găsi un livestream (n.r. – transmisiune în direct online) cam pentru orice meci, cu comentariul pe gustul său. Bineînțeles, nu în limba română, însă, când vorbim despre preliminariile Euro 2024, meciurile sunt disponibile, cam toate, cu comentariul în limba engleză.

Având în vedere aceste detalii, e un pic ciudat că reputatul Cristian Tudor Popescu, un om care a relatat live niște meciuri grele la viața sa, cu o încărcătură emoțională foarte mare, s-a luat acum de cuplul Costi Mocanu – Emil Grădinescu pentru prestația lor la microfonul Prima TV, cu ocazia partidei de la la Felcsút, Israel – România (1-2).

Dacă replica lui Grădinescu a venit încă de ieri, astăzi, Costi Mocanu a reacționat, la rândul său, pe contul de Facebook. Fără a pomeni de Cristian Tudor Popescu, Mocanu a amintit doar două dintre frazele rostite de CTP în timpul unor mari meciuri jucate de Simona Halep.

Ce a postat Costi Mocanu pe Facebook?

Plasare de produs.

„Doamne, cât de dragă îmi e fata asta! O mai critic când cred că e nevoie, dar pentru noaptea asta i-aș pupa adidașii!“ - septembrie 2015.

„I-aş pupa adidaşii, picioruțele“ - iunie 2017.

În 2018, produsul s-a schimbat, de atunci nu mai pupă. Mai bine, cine știe unde ar fi ajuns după adidași și picioruțe.

CTP, copleșit de emoții la Pro TV și Digi 24

În 2018, când Simona Halep a câștigat primul ei trofeu de Grand Slam la Roland Garros (3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens), finala de la Paris a fost transmisă live și de Pro TV, alături de Eurosport.

Bineînțeles, duelul Halep – Stephens a făcut un rating mult mai mare pe Pro TV, meciul fiind comentat de cuplul Mihai Mironică – Cristian Tudor Popescu. Printr-o căutare pe Youtube se poate găsi acum un clip memorabil, cu reacțiile celor doi înainte și după punctul care a făcut-o pe Halep campioană la French Open 2018.

Pe imagini, se poate vedea un Mironică foarte calm și stăpân pe sine. În schimb, CTP tremură de emoții, vorbește peste colegul său și, finalmente, e copleșit și îi dau lacrimile. O reacție frumoasă, ce-i drept, dar care ne demonstrează că meseria de comentator poate fi catalogată oricum, numai ușoară nu!

Iată ce au spus comentatorii Mihai Mironică și Cristian Tudor Popescu, la momentul culminant al finalei de la Roland Garros:

*Mihai Mironică: Trăim un moment fabulos, un moment istoric. Prima jucătoare din România după 40 de ani... (E întrerupt de Cristian Tudor Popescu).

*Cristian Tudor Popescu: Te rog, Mihai! Hai să tăcem. Mă doare creierul. După ultima minge, te rog!

*Mihai Mironică (calm, zâmbind): N-avem cum să ratăm.

*Cristian Tudor Popescu (tremurând, cu mâinile în aer): Să, să...să tăcem! Să tăcem ca la biserică acum (n.r. – Mihai Mironică râde foarte calm, în continuare).

*Mihai Mironică (redevine chiar serios): Simona este liniștită. Simona este gata să ia ce este al ei!

După punctul câștigător pentru Simona, vine o firească explozie de bucurie din partea celor doi comentatori.

*Mihai Mironică: Daaaaaaa! Vis la Paris! Visul Simonei Halep s-a împlinit. Visul milioanelor de români de a vedea un sportiv câștigând, din nou, un asemenea trofeu se împlinește (n.r. – peste Mironică, CTP strigă: Da! Da! Da!). Bravo Simona! Ești cea mai tare româncă! Ești cel mai tare român în acest moment! Simona Halep câștigă trofeul de la Roland Garros la 40 de ani distanță de momentul în care câștiga Virginia Ruzici, la 10 ani distanță de la momentul în care Simona Halep câștiga acest trofeu la junioare. Simona Halep ridică toată România în picioare. Toată România râde, toată România lăcrimează de fericire, toată România o aplaudă pe Simona Halep. Corul românilor de pe Philippe-Chatrier se aude în acest moment: Si-mo-na, Si-mo-na!

După ce Mironică și-a terminat acest discurs, Cristian Tudor Popescu, brusc, a suferit o cădere și și-a acoperit capul cu mâna stângă, având lacrimi în ochi. Colegul său de comentariu, Mihai Mironică, a sesizat acest lucru și a subliniat că CTP nu poate spune nimic.

VEZI REACȚIA LUI CTP LA MICROFONUL PRO TV

Cu prilejul unui alt meci jucat de Halep, cu Garbine Muguruza, CTP a avut o intervenție telefonică la Digi 24 pentru a analiza rezultatul. Doar că, după cum se poate vedea mai jos, reputatul comentator a fost copleșit de lacrimi și aici:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?