Imagini incredibile cu o balenă și puiul ei salvați de delfini VIDEO

Imagini incredibile cu o balenă și puiul ei salvați de delfini VIDEO

O balenă cu cocoașă și puiul ei, care se rătăciseră, au fost ajutați să se întoarcă pe ruta lor de migrație de grup de delfini. Imaginile au fost surprinse de camerele de filmat, scrie www.dailymail.co.uk.

Imagini cu delfinii care salvează balena și puiul FOTO Dolphin Discovery Centre

Momentul rar a fost surprins de o dronă la 18 octombrie, în apropiere de Bunbury Back Beach, în Australia de Vest.

O balenă cu cocoașă, confundată inițial cu o orcă, înota cu puiul ei în ocean, abătându-se de la traseul lor de migrațiune. Atunci, un grup de delfini i-a însoțit și i-a dus înapoi spre traseu.

Balenele pot fi găsite adesea de-a lungul coastei Australiei de Vest în această perioadă a anului, pe măsură ce migrează spre sud către zonele de hrănire din Antarctica.

Parks and Wildlife Service WA (DBCA) a primit, de asemenea, apeluri privind o balenă în pericol în aceeași locație. „Din fericire, vasul nostru de cercetare și conservare tocmai lovea apa și a răspuns pentru a investiga“, a precizat Dolphin Discovery Centre într-un comunicat.

„A fost nevoie de ceva timp pentru a găsi animalul, deoarece acesta s-a mutat în apă adâncă de 14 metri, mai departe în larg, și a putut fi văzut doar atunci când a ieșit la suprafață pentru a respira. Echipa noastră a observat animalele și a folosit o dronă pentru a se asigura că niciunul dintre ele nu este încurcat sau rănit“, se arată, mai departe, în informare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?