Imagini incredibile cu o stewardesă și un pasager de la clasa business: „Ar trebui să le fie rușine" VIDEO

Imagini incredibile cu o stewardesă și un pasager de la clasa business: „Ar trebui să le fie rușine" VIDEO

Imaginile în care o stewardesă hrănește cu lingurița un pasager de la clasa business au stârnit un val uriaș de reacții. Internetul s-a împărțit în două după ce femeia a fost fimată dând să mănânce unui copil de 5 ani.

Totul s-a întâmplat în timpul unui zbor al companiei din Malayesia FOTO Shutterstock

Videoclipul a fost postat pe Instagram de un afacerist american arată o însoțitoare de bord de pe o cursă Singapore Airlines (SIA) care îi hrănea copilul cu lingurița. Imaginile au strâns peste 430.000 de aprecieri, dar și numeroase critici, scrie Insider , citat de Știrile ProTV.

Michael Rutherford, un antreprenor din Las Vegas, a declarat pentrusursa citată că videoclipul a fost filmat în timp ce călătorea la clasa business cu un zbor Singapore Airlines de la Los Angeles la Tokyo, pe 4 decembrie. El a spus căse afla alături der un prieten, fiica acestuia și fiul său de 5 ani.

Imaginile cu însoțitoarea stând ghemuită în fața fiului lui Rutherford, care stătea la clasa business, hrănindu-l cu lingurița. au declanșat și reacții negative.

Însoțitoarea de bord purta o mănușă sanitară pe o mână, fiind arătată ridicând ceva de mâncare și hrănindu-i băiatul cu lingurița.

"Ce ai face dacă ți s-ar întâmpla asta? Avem cel mai grozav zbor din toate timpurile și asta l-a făcut și mai perfect", a scris Rutherford în postare. , adăugând: „A fost minunat!!!!".

Părinții copilului au fost criticați

În timp ce mulți s-au arătat încântați de serviciile extraordinare ale companiei aeriene, unii internauți nu s-au sfiit să îl critice pe antreprenor,

"Servicii excelente, dar total inutile. Părinților ar trebui să le fie rușine de ei înșiși", a scris un alt utilizator.

O altă persoană a spus: Însoțitorii de zbo r nu sunt babysitter. Sunt acolo pentru siguranța pasagerilor”.

„Omulețul își trăiește cea mai bună viață!”

Alți oameni au sărit în apărarea omului de afaceri: "Atât de dulce. Probabil că ea mai degrabă îl hrănește decât să permită să facă mizerie hrănindu-l cine știe cine. Lasă-l să aibă momentul lui", a comentat un utilizator.

"Omulețul își trăiește cea mai bună viață! Felicitari minunatului însoțitor de zbor!!" a scris o altă persoană.

Rutherford a spus că însoțitoarea de bord s-a oferit să-i hrănească fiul cu lingura și că nu el i-a cerut să facă acest lucru.

Însoțitoarea de bord l-a întrebat dacă îl poate ajuta și i-a arătat atât de multă bunătate, ținându-l de mână, vorbind cu el și chiar hrănindu-l cu câteva îmbucături”, a spus Rutherford într-un e-mail.

Poziția companiei Singapore Airlines

Un purtător de cuvânt al SIA a declarat într-un e-mail că „au fost încântați să vadă serviciul cald pe care echipajul nostru de cabină îl oferă lui Michael și familiei sale”.

”Echipajul nostru de cabină urmează o pregătire extinsă despre cum să răspundă nevoilor diferitelor grupuri de clienți, inclusiv copii, vârstnici și persoane cu mobilitate dificilă”, a spus purtătorul de cuvânt.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat