Imagini ȘOCANTE la Curtea Supremă! Zeci de jandarmi au fost aduși să-l apere pe Dragnea de popor!

Imagini ȘOCANTE la Curtea Supremă! Zeci de jandarmi au fost aduși să-l apere pe Dragnea de popor!

Imagini șocante la Curtea Supremă! Zeci de jandarmi au fost aduși să-l apere pe Dragnea de popor!

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, urmeaza sa dea astazi prima sa declaratie in dosarul in care judecat in acest caz pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva la DGASPC a doua secretare din PSD.

la Inalta Curte mai sunt citati trei martori propusi de avocatul lui Liviu Dragnea si ar trebui reaudiati inculpatii care au recunoscut acuzatiile. Sunt ultimii martori si inculpati care mai trebuie audiati in acest caz, procesul fiind aproape de final. Audierile sunt stabilite pentru ora 10.00.

Avocatul lui Liviu Dragnea a cerut la termenul anterior sa fie audiati pentru miercuri: Silvia Oprescu, fost secretar general al judetului, care coordona direct DGASPC Teleorman, Liliana Magheru, director in cadrul CJ Teleorman, care sa faca precizari despre modul in care se faceau audientele la presedintele CJ Teleorman, si Timotei Stuparu, fost secretar executiv al PSD Teleorman, care trebuie sa dea detalii despre cele doua secretare.








Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale