Impresionant. „Nu furăm, nu curvim, nu cerșim”. Sute de români țin să arate PSD cu ce se ocupă în străinătate: „Sunt mândră de munca mea”

Impresionant. „Nu furăm, nu curvim, nu cerșim”. Sute de români țin să arate PSD cu ce se ocupă în străinătate: „Sunt mândră de munca mea”

Sute de romani plecati in strainatate posteaza pe Facebook, in grupul  Diaspora Europeană , fotografii de la locurile lor de munca pentru a le demonstra PSD-istilor ca isi castiga painea in mod cinstit.

„Frati romani propun ca fiecare dintre noi sa lase o fotografie cu ce munceste in strainatate, sa vada si politicienii nostri ca nu furam, nu curvim, nu cersim. Suntem apreciati acolo prin munca noastra”, a fost indemnul unui utilizator de Facebook.

In scurt timnp, sute de romani din strainatate au inceput sa posteze fotografii de la locurile lor de munca.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 „Cineva și-a uitat chiloții”

5 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …