Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

În 2004, Dragnea a scăpat de reținere făcându-l deputat pe fratele lui Amarie de la PNA! Amănunte INCENDIARE!

În 2004, Dragnea a scăpat de reținere făcându-l deputat pe fratele lui Amarie de la PNA! Da, oameni buni, așa se rezolvau lucrurile atunci! Procurorii DNA ar trebui să ia acum la purecat toate dosarele măsluite în ultimii 12 ani pentru a fi scos basma curată grupul infracțional de la Teleorman. Urme ale acestor dosare sunt și la Parchetul General dar și în DNA, așa cum dealtfel a recunoscut duminică Laura Codruța Kovesi.

Despre ce vorbim? În februarie 2004, Octav Cozmâncă l-a avertizat pe Dragnea că el și primarul din Roșiori sunt pe țeava procurorilor PNA. Și că are informații certe că urmează să fie reținuți. Cum s-a rezolvat problema? Costică Amarie, fratele procurorului-șef al PNA, Ioan Amarie, a devenit în toamna lui 2004 deputat de Teleorman. . Informația a fost confirmată de fostul său tovarăș din Teleorman, Teodor Nițulescu în 2015: „A plecat glont la Bucuresti s-a intors dupa o zi, asa misterios, si a zis: ‘Dorule, stii, avem copii. Sa iti zic ceva: va trebui sa il punem pe Costica Amariei pe lista’, fratele fostului sef PNA, Ioan Amariei.” „In 2004, faceam atunci alegerile pentru cei care voiam sa fim parlamentari pe lista. Ce a iesit la Teleorman….era greu sa il impui pe Amariei sa il voteze oamenii si sigur ca l-am votat noi. Pe primul loc am iesit eu, presedintele organizatiei, oamenii ma iubeau. A ajuns Amariei pe lista pentru ca am acceptat cand am stat de vorba cu premierul(N.R. Adrian Năstase). Nu puteam sa sar calul ca nu mai eram nici eu pe lista”, a mai relatat Teodor Nițulescu.

Important! Constantin Amarie era un membru de vază al PSD Roșiori de Vede. Și director al Liceului Economic Administrativ din Roşiorii de Vede. Cum se mai potrivesc lucrurile, nu-i așa? Bineînțeles că după ce Amarie n-a mai prezentat interes fratele n-a mai fost eligibil pentru Parlament....

Pont pentru procurorii DNA

Un bloc de opt niveluri, reparat de firma Teldrum în 2002 -2003, care a costat la 2 milioane de euro, s-a vândut cu 200 mii de lei. Dosarul a primit NUP la Parchetul General. Directorul controlului de la fiscul din Teleorman, Tudose, care a susținut raportul de inspecție fiscală, a fost schimbat. Raportul s-a întors la Teleorman si noua directoare de la control l-a facut cum a vrut Dragnea și l-a dus la Parchetul General, in baza caruia a primit NUP.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 EXPLOZIV! Dacă aceste cifre sunt adevărate înseamnă că Dragnea și Vâlcov au ÎNGROPAT România! Ce dezvăluie dep…

2 INCENDIAR! Iulian Fota despre discursul șefului MI6 în care a pomenit Rusia de 10 ori! Ce PERICOLE pasc Români…

3 ALARMĂ Imagini-ȘOC din satelit cu sute de tancuri rusești la câțiva kilometri de granița Ucrainei!

4 România PRĂDATĂ! Te cutremuri când citești aceste lucruri! În nicio țară din Europa nu s-a mai întâmplat așa c…

5 ALERTĂ Președintele, un nou mesaj-CHEIE pe Facebook! VIDEO

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul