În atenția DNA! Soții Iordache au PITIT un apartament de 100.000 de euro pe numele tatălui lu' „Altă întrebare”!

În atenția DNA! Soții Iordache au PITIT un apartament de 100.000 de euro pe numele tatălui lu' „Altă întrebare”!

Pentru DNA! Florin Iordache, ministrul Justiției, și soția sa, fosta judecătoare Magdalena Iordache(foto jos), au ascuns pe numele părinților pensionari din Caracal un apartament de 100.000 de euro din București. Apartamentul a fost util și ca ipotecă pentru ca actualul ministru să ia un credit bancar. În cele din urmă, a ajuns la fiica lui Florin Iordache, dezvăluie  România Liberă.

Un apartament de peste 94 de metri pătrați aflat lângă un mall al Bucureștiului, aproape de Cotroceni, a fost de facto al lui Florin Iordache. Dar nu a figurat niciodată în declarația de avere a acestuia, pentru că, oficial, proprietari au fost soții Pompiliu și Elisabeta Iordache, adică părinții actualului ministru al Justiției. Apartamentul a fost achiziționat în 2006, în 2009 a fost ipotecat către o bancă pentru un credit necesar pesedistului iar în 2010 a fost donat către fiica lui Florin Iordache.

Părinții din Caracal, apartament în București

Acum 11 ani, Pompiliu Iordache avea 73 de ani și era pensionar de vreo patru ani. Locuia de zeci de ani, ca și acum, la Caracal. Acolo a muncit, acolo și-a trăit viața. Totuși, în 2006, pensionarul cu o pensie mică, de stat, a decis să investească, împreună cu soția sa, Elisabeta, aproximativ 100.000 de euro într-o achiziție imobiliară. Adică într-un apartament de aproape o sută de metri pătrați, într-un bloc nou din sectorul 6, lângă mall-ul Plaza, pe o străduță discretă. Apartamentul, însă, nici măcar nu a fost vizitat de soții Pompiliu și Elisabeta Iordache de la Caracal, în imobil locuind soții Florin și Magdalena Iordache, dar și fiica lor, Delia. 

În 2009, actualul ministru al Justiției și soția sa au început construcția unei case lângă București. Pe lângă propriile fonduri, soții Florin și Magdalena Iordache au avut nevoie și de un credit ipotecar pentru a acoperi cheltuielile de construcție. Ipoteca a fost pusă chiar pe apartamentul din sectorul 6, deținut, oficial, de părinții deputatului PSD. 






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”