În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

Şeful clanului Corduneanu din Iaşi, Costel Corduneanu, a murit după ce a stat internat timp de câteva săptămâni într-un spital din Târgu Mureş, unde a suferit o intervenţie chirurgicală dificilă la inimă. La începutul lunii martie, starea lui s-a agravat. Medicii de la Târgu Mureş au încercat să-l stabilizeze cu medicamente şi chiar cu o inimă mecanică.

Costel Corduneanu avea unele probleme grave de sănătate în ultima perioadă, fiind operat la inimă în urmă cu câteva săptămâni, potrivit news.ro.
El era internat la un spital din Târgu Mureş, unde a fost declarat decesul.

Pe pagina lui de pe o reţea socială au apărut, în cursul zilei de luni, mai multe mesaje de condoleanţe din partea rudelor şi prietenilor. Și Federaţia Române de Lupte a postat pe Facebook un mesaj, Costel Corduneanu fiind vicecampion european la lupte libere, participând și la două ediţii ale Jocurilor Olimpice. „Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes- Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților”, este mesajul transmis de federație.

Costel Corduneanu era considerat unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope din zona Moldovei, fiind implicat în mai multe scandaluri.

Dumnezeu să te ierte, unchiule! Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru", a confirmat nepotul lui Costel Corduneanu pe rețelele sociale. Supranumit și „Stâpânul Moldovei", Costel Corduneanu a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, Barcelona 1992 și Atlanta 1996, iar după ce s-a lăsat de sport s-a consacrat în lumea interlopă. "Costel n-a mai vrut să fie sărac și atunci a început să comită jafuri și să facă trafic de persoane, droguri sau arme. Așa a început povestea clanului Corduneanu. Nu uită prima dragoste şi se întoarce de câte ori poate în sala de sport", spunea un fost antrenor al lui Costel Corduneanu.

Cel mai probabil, înmormânarea va fi programată în weekend, la Iaşi fiind aşteptaţi zeci de lideri ai lumii interlope din ţară.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro