În copilărie se considera rățușca cea urâtă, iar acum este o regină a frumuseții

În copilărie se considera rățușca cea urâtă, iar acum este o regină a frumuseții

Savannah provine dintr-o familie mixtă. Bunicii ei au origini asiatice - Vietnam și Filipine. Aceștia au migrat în Statele Unite în căutarea „visului american”.

„Ei s-au aventurat cu curaj în această țară frumoasă în care m-am născut, pentru a-și crea un rost. Au crezut că este un pământ unde toate lucrurile sunt posibile”, povestește tânăra pe Instagram despre familia ei.

„În calitate de Miss Hawaii SUA și femeie cu origini asiatice, sper să fiu un simbol și un far de lumină pentru alți asiatici-americani, pentru generațiile viitoare, pentru a-și urma speranțele și visele”, mai spune ea.

Savannah s-a născut în Oʻahu și a locuit în Maui cu mama ei, care este filipineză, și în Virginia cu tatăl ei, care este polonez și vietnamez. La un moment dat, ea s-a mutat și în Filipine pentru a concura în concursul Mutya Ng Pilipinas , unde a câștigat titlul de Miss Overseas Community în 2017. Ea este, de asemenea, un avocat al What Makes You Feel Beautiful, o organizație nonprofit, în Maui, care ajută diverse cauze ale femeilor.

„Fiind de origine filipineză, poloneză și vietnameză și având o moștenire mixtă, ai simțit vreodată că nu știi cu adevărat de ce națiune aparții?”, a fost întrebată Savannah într-un interviu .

„A fost greu când am crescut. Am simțit că nu sunt nici vietnameză, nu sunt nici poloneză, nici americană și nici filipineză, pentru că sunt un amestec. A fost foarte greu să încerc să-mi găsesc temelia. Dar, pe măsură ce am devenit adult, mi-am dat seama că este uimitor că pot spune că sunt din toate aceste etnii. Și ca adult, am încercat să înțeleg cu adevărat fiecare cultură și sunt foarte mândră că reprezint toate aceste etnii”, a declarat ea.

În copilărie, Savannah nu se considera frumoasă. Ea purta un tricou pe care scria Ugly (urât). (vezi galeria foto de mai jos) Părinții credeau că ea va urma o carieră de avocat, pentru că știa să-și argumenteze foarte bine orice punct de vedere. La maturitate, frumusețea ei a fost remarcată, iar ea nu a putut refuza oportunitatea de a face modeling.

„În adolescență nu aveam o stimă de sine prea dezvoltată”, spune tânăra. Nu mi-am văzut valoarea. Iar misiunea mea acum la What Makes You Feel Beautiful este de a ajuta fetele și femeile să cultive iubirea de sine la fiecare vârstă și fază a vieții prin educație și mentorat. Și mi-aș fi dorit să fac parte din acest program, această organizație, când aveam în jur de 10 sau 16 ani. Este important ca noi, fetele, să învățăm cum să ne iubim pe noi înșine mai întâi necondiționat, deoarece odată ce facem asta, putem face orice ne-am propus.”

Sursă foto: Instagram/ Savannah Gankiewicz


Citește și:

populare
astăzi

1 Țara infracțională România / Două doctorițe au semnat acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru divulgarea subiectelor la rezidențiatul din 2021

2 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

3 Dacă asta nu o fi intoxicare ci realitate?

4 Injecția care rezolvă cea mai mare problemă a bărbaților, în pat. Medicii spun că nu are efecte secundare, iar rezultatul este garantat VIDEO

5 VIDEO Figuranții cu bani ne-au făcut de cacao / Artiștii trupei Coldplay, „extrem de afectați” după fluierăturile de la București la adresa tânărului ro…