În Guvern nu sunt doar foste secretare și șoferi. Sunt și tineri cu inițiativă. Dar, of, nu sunt români....

În Guvern nu sunt doar foste secretare și șoferi. Sunt și tineri cu inițiativă. Dar, of, nu sunt români....

În Guvern nu sunt doar foste secretare și șoferi. Sunt și tineri cu inițiativă. Dar, of, nu sunt români.... Ai noștri sunt pedepsiți, că lucrează pentru corporatiști, nenorociții... Și mai și protestează...

El este Harry Ilan Laufer, secretar de stat in Guvernul Grindeanu. Ii place sa pozeze dezbracat in reviste mondene. Mai mult, Laufer a decis ca este prea putin cunoscut, astfel incat si-a lansat o campanie de promovare personala pe retelele de socializare. Israelianul lucreaza la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Laufer si-a lansat o campanie platita pe Facebook pentru a atrage cat mai multe „like”-uri catre pagina personala.

Harry Ilan Laufer, cunoscut pentru ca a intermediat aducerea H&M in Romania, a fost numit pe 18 ianuarie, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu, ca secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Omul de afaceri este un sustinator declarat al PSD, el a aparut in clipurile electorale ale partidului.

Ilan Laufer are aparitii dese in presa mondena, in urma relatiei pe care o are cu o vedeta de shiwniz, Alina Craciun. Laufer a aparut si dezbracat pe coperta unei reviste dedicata barbatilor.

Liderii PSD au o problema cu numele personalitatilor publice doar atunci cand ii critica. Dragnea l-a atacat deseori pe Dacian Ciolos din cauza prenumelui „Julien”, sugerand astfel ca fostul premier nu era roman, Acum, liderii PSD au probleme cu originea presedintele Klaus Iohannis, acesta fiind acuzat ca este „nazist” si „neamt”, scrie Aktual24.ro.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Premieră la Iași / Amanta cere daune morale de la soţie

2 Așa o fi?

3 Imaginea asta zace în căpuțul multor românași...

4 Fabrica de pitici pe creier a României / Păreloloaga Carmen Tănase, noi declarații imbecile despre vaccinați

5 Bă, ești nebun? / „Metoda rugăciunilor”, tactica prin care o bandă de „valori” a jefuit zeci de temple budiste d…