„În ianuarie am făcut doar 109.000 de euro”

„În ianuarie am făcut doar 109.000 de euro”

O tânără româncă în vârstă de 28 de ani s-a mutat din Italia în Elveția ca să plătească impozite mai mici, după cum a declarat într-un reportaj difuzat pe 14 februarie în emisiunea Le Iene, de pe Italia 1.

Mădălina a fost filmată în vila ei din Țara Cantoanelor, și-a etalat mașinile de lux și a vorbit despre sutele de mii de euro câștigate postând fotografii și filme cu ea pe platforma OnlyFans.

Cunoscută ca Mady Gio, tânăra se numește Mădălina Ioana Filip, s-a născut în România, dar a crescut în Varese, Lombardia, unde familia ei s-a mutat cu mulți ani în urmă, scrie Libertatea .

Mădălina s-a mutat în Elveția pentru că în Italia plătea taxe prea mari pentru câștigurile ei din OnlyFans.

„Înainte locuiam într-un apartament cu două dormitoare, baie, bucătărie și living.”


Referindu-se la câștiguri, aceasta a spus că a strâns 155 mii de euro în septembrie 2022 și „doar” 109 mii în ianuarie anul acesta.

Când și-a arătat pentru prima dată sânii urmăritorilor ei, în august 2022, a câștigat 169 de mii de euro.

„Am fugit în Elveția ca să nu plătesc taxe pentru OnlyFans. În Italia, din păcate, procentul impozitelor și contribuțiilor este ieșit din comun”, a explicat Mădălina.

„Am avut un profil de Instagram cu 80 de urmăritori, până când sora mea mi-a cerut să fac un videoclip pe TikTok, când eram la plajă. Un dans prost, doar că în câteva zile pe Instagram au început să mă urmărească în masă și am ajuns la un milion de urmăritori. Și fanii au fost cei care mi-au spus să încerc OnlyFans. Numai că nu am vrut să fac porno, iar ei mi-au spus: pur și simplu, poartă lenjerie intimă și costum de baie. Și așa a mers.”

„M-am simțit prost când eram la școală, dar acum primesc multă apreciere pentru corpul meu, mai ales de la străini. O femeie plinuță nu greșește. Datorită acestui job, m-am acceptat și m-am iubit mai mult”.

Fostul ei soț e acum managerul ei, iar restul familiei o susține, a povestit tânăra pentru emisiunea „La Zanzara”, de la postul de radio italian Radio 24.

„Am lucrat pe post de chelneriță în restaurantul familiei timp de 10 ani. Ai mei sunt mulțumiți cu toții, chiar și străbunica. Spune că atât timp cât nu omor pe nimeni și plătesc taxe, pot face orice.”

„Acum fac doar topless. Un video cu sânii goi costă 250 de euro, în timp ce fotografiile simple costă 70.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?