În loc de aut a fost gol. CFR Cluj a câștigat în deplasare

În loc de aut a fost gol. CFR Cluj a câștigat în deplasare

Universitatea Craiova a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Foto: sportpictures.eu

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Daniel Bîrligea (71), la trei minute de la reluare, după o pasă a lui Panagiotis Tachtsidis, care a profitat de apatia defensive craiovene şi a salvat o minge care ieşea în aut de poartă.

Universitatea a pierdut al treilea său meci consecutiv acasă, după cele cu Farul Constanţa (1-2, în Superligă) şi Oţelul Galaţi (0-1, în Cupa României).

CFR Cluj a obţinut doar a doua sa victorie în play-off, ambele în deplasare.

În sezonul regulat, în meciurile directe, Universitatea a remizat la Cluj-Napoca (1-1) şi a câştigat cu 1-0 în Bănie, iar în play-off s-a impus cu 2-1 la Cluj-Napoca, acum pierzând acasă (0-1).

Universitatea Craiova - FC CFR 1907 0-1 (0-0), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova A marcat: Daniel Bîrligea (71).

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: Ovidiu Robu (Chitila) Arbitru video: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitru asistent video: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare)

Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Paul Mincu (Bucureşti) - LPF

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…