În luna iulie începe recepția noului stadion de fotbal din Craiova

În luna iulie începe recepția noului stadion de fotbal din Craiova

Recepția noului stadion de fotbal din Craiova va începe în luna iulie, lucrările fiind realizate în prezent în proporție de 80%, iar din toamnă se vor putea ține meciurile, a anunțat miercuri reprezentantul firmei constructoare, cu prilejul vizitei la acest obiectiv a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

"Lucrările sunt realizate în proporție de 80%. Începem recepția în iulie și cu siguranță în toamnă se poate juca după ce primim și avizul de funcționare", a spus reprezentantul firmei constructoare.

Liviu Dragnea a afirmat că în noul stadion de la Craiova toți iubitorii de fotbal din sudul țării își pun foarte mari speranțe.

"Craiova Maxima a rămas în sufletul nostru și pentru memoria tuturor celor care au făcut istorie aici era nevoie de acest stadion și pentru toți microbiștii din sud aveau nevoie de hrana asta a orgoliului pentru că sunt foarte multe talente. Baza sportivă în general este importantă și atunci am discutat pentru întreg complexul, a fost o gândire strategică a primarului de atunci, Olguța Vasilescu. Apreciez modul în care a lucrat constructorul, faptul că își respectă toate termenele și calitatea lucrărilor, m-am interesat la cei de la CNI și am aflat că lucrarea este de calitate foarte bună și în termen. Este un obiectiv național pe care eu cred că și Olguța este de acord să îl integrăm în prinosul pe care la anul vrem să îl aducem Centenarului, Craiova poate întâmpina 100 de ani de la Marea Unire cu acest proiect", a spus Dragnea.

La rândul său, Lia Olguța Vasilescu a spus că în această zonă lucrările s-au desfășurat cu dificultate pentru că pânza freatică este foarte sus. "Aici pânza freatică este foarte sus, din cauza asta am avut probleme și cu stadionul de atletism, dar eu zic că ce a fost greu s-a depășit și de aici intrăm în linie dreaptă", a afirmat Olguța Vasilescu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

5 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși