În PSD se vorbește despre „Momentul Zero” și mazilirea șefei DNA. Înțelegere Dragnea-Iohannis

În PSD se vorbește despre „Momentul Zero” și mazilirea șefei DNA. Înțelegere Dragnea-Iohannis

Se pare că intervenția brutală a lui Dragnea în legătură cu amendamentele la legea grațierii n-a fost întâmplătoare și n-a făcut parte dintr-un joc. Surse bine poziționate din PSD vorbesc despre un așa-zis „Moment Zero” al luptei anticorupție. Dar și despre mazilirea șefei DNA, una dintre ipotezele de lucru fiind comasarea DNA cu DIICOT. Ce înseamnă „Momentul Zero”? Închiderea tuturor dosarelor cu fapte mai vechi de un an! În PSD se spune că Dragnea a convenit cu președintele Iohannis aceste lucruri și că de acum încolo cine-o comite va fi exclus automat din jocul politic, inclusiv din Parlament. 

Aceleași surse din PSD, dar neconfirmate din nicio sursă de la Cotroceni, și nouă ne vine greu să credem că vor fi confirmate vreodată, mai spun că înțelegerea Dragnea-Iohannis prevede ca președintele să-și arate public dezamăgirea că șefa DNA nu va accepta să fie audiată la comisia care va fi înființată marți în legătură cu alegerile din 2009. Și că președintele are informații conform cărora Kovesi a fost la Oprea acasă. Fapt de care a fost mirat și intrigat. 

Asta se vorbește în PSD. Dinspre președinte nu sunt confirmări. Doar unele semne că Dragnea nu mai este așa de „inconfortabil” cum era în decembrie anul trecut...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

5 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei