În PSD se vorbește despre „Momentul Zero” și mazilirea șefei DNA. Înțelegere Dragnea-Iohannis

În PSD se vorbește despre „Momentul Zero” și mazilirea șefei DNA. Înțelegere Dragnea-Iohannis

Se pare că intervenția brutală a lui Dragnea în legătură cu amendamentele la legea grațierii n-a fost întâmplătoare și n-a făcut parte dintr-un joc. Surse bine poziționate din PSD vorbesc despre un așa-zis „Moment Zero” al luptei anticorupție. Dar și despre mazilirea șefei DNA, una dintre ipotezele de lucru fiind comasarea DNA cu DIICOT. Ce înseamnă „Momentul Zero”? Închiderea tuturor dosarelor cu fapte mai vechi de un an! În PSD se spune că Dragnea a convenit cu președintele Iohannis aceste lucruri și că de acum încolo cine-o comite va fi exclus automat din jocul politic, inclusiv din Parlament. 

Aceleași surse din PSD, dar neconfirmate din nicio sursă de la Cotroceni, și nouă ne vine greu să credem că vor fi confirmate vreodată, mai spun că înțelegerea Dragnea-Iohannis prevede ca președintele să-și arate public dezamăgirea că șefa DNA nu va accepta să fie audiată la comisia care va fi înființată marți în legătură cu alegerile din 2009. Și că președintele are informații conform cărora Kovesi a fost la Oprea acasă. Fapt de care a fost mirat și intrigat. 

Asta se vorbește în PSD. Dinspre președinte nu sunt confirmări. Doar unele semne că Dragnea nu mai este așa de „inconfortabil” cum era în decembrie anul trecut...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria