În România a început să funcționeze noul constructor pentru crearea magazinelor online, Cartum

În România a început să funcționeze noul constructor pentru crearea magazinelor online, Cartum

Cartum.io – este un constructor pentru crearea rapidă a unui magazin online multifuncțional. Utilizatorii Cartum nu trebuie să se ocupe de rezolvarea unor probleme tehnice - ei primesc o soluție gata, care conține tot ce este necesar pentru vânzări în e-commerce-ul modern. Nu sunt necesare abilități de programare sau angajarea de specialiști tehnici pentru crearea unui magazin online pe Cartum.

Creatorii Cartum.io au zece ani de experiență în dezvoltarea magazinelor online și au creat o platformă utilizată de peste 9.000 de antreprenori. Constructorul reduce semnificativ barierele de intrare în e-commerce, deoarece nu mai este nevoie să se cheltuiască sume mari pentru crearea și întreținerea unui magazin online. Costul serviciului începe de la €9 pe lună și pentru acești bani, clientul primește un set complet de funcții, integrări și instrumente pentru vânzări:

  • o galerie cu peste 100 de opțiuni de design pentru diferite nișe de produse;
  • versiune mobilă a site-ului;
  • export și import convenabil de produse;
  • integrări gata făcute cu servicii de plată online și de livrare, precum și posibilitatea de a implementa alte integrări prin intermediul API-ului;
  • suport pentru mai multe limbi și valute, cu posibilitatea de a crea noi versiuni lingvistice ale site-ului;
  • funcții pentru vânzarea de produse digitale;
  • funcții pentru vânzări en-gros și dropshipping;
  • instrumente SEO pentru promovarea site-ului în rezultatele căutării și multe altele.

Este important să menționăm că specialiștii companiei îi însoțesc pe clienții platformei începând cu pregătirea site-ului pentru lansare și pe parcursul întregii activități a magazinului online. Pe Cartum a fost creat un serviciu de asistență tehnică, care răspunde în chat la toate întrebările clienților legate de funcționarea site-ului. În plus, specialiștii platformei se ocupă de găzduire, actualizarea site-ului, adăugarea de noi funcții și combaterea posibilelor atacuri cibernetice.

Datorită acestui abordaj, clienților Cartum nu le este nevoie să se ocupe cu detalii tehnice nedorite și își pot concentra toată atenția pe comerțul online. Pentru a crea un site pe Cartum, este suficient să trimiți o solicitare. După aceea, utilizatorul poate începe imediat să-și configureze și să-și completeze viitorul magazin online. Nu sunt necesare manipulări tehnice suplimentare. Odată ce configurarea site-ului este finalizată, acesta va fi conectat la un domeniu și va fi plătit un abonament - magazinul online poate începe să vândă. Astfel, lansarea site-ului se realizează rapid, ieftin și ușor. Pentru a afla mai multe despre capacitățile Cartum.io, puteți utiliza perioada de test gratuită de 7 zile - toți cei care solicită crearea unui site o primesc.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...