În țară era JIGNITĂ și Daea îi zicea „Palmier”. Acum stă la masă cu șeful ONU și conduce o Convenție-CHEIE!

În țară era JIGNITĂ și Daea îi zicea „Palmier”. Acum stă la masă cu șeful ONU și conduce o Convenție-CHEIE!

În țară era jignită și Daea îi zicea „Palmier”. Acum stă la masă cu șeful ONU și conduce o Convenție-cheie! Fost ministru al Mediului, Apelor si Padurilor in Guvernul Ciolos, Cristiana Pasca Palmer va fi din 17 martie director executiv al Conventiei pentru Biodiversitate din cadrul ONU. Ea s-a intalnit, luni, cu Secretarul General al ONU, Antonio Guterres.

Informatia a fost data publicitatii pe site-ul Conventiei pentru Diversitate.

„In caz ca ati ratat cumva stirea, sa notam ca exista si un mic Titulescu demn de numele asta, mai precis o mica Titulescu aka Cristiana Pasca Palmer, fosta ministra a mediului in guvernul Ciolos, numita recent director executiv al Conventiei pentru Biodiversitate adica cea mai inalta functie din sistemul ONU la care a ajuns un roman de multa vreme”, a notat fostul sef de cabinet al lui Dacian Ciolos, Alin Cristian Mituta, pe Facebook.

Luni, Cristiana Pasca Palmer s-a intalnit cu Secretarul General al ONU, Antonio Guterres. Ea a fost membru in Guvernul Ciolos intre noiembrie 2015 si ianuarie 2017.

Inainte de a fi numita ministru, Pasca Palmer a fost jignita in timpul audierilor din Parlament de catre deputatul PSD Petre Daea, acum ministru al Agriculturii. „In momentul in care punem femei in fruntea ministerului transmis macar lucru bine facut de la unul la altul. Avem patru in functie Varga, Pana, Gratiela si Palmier, adica Palmer. Ma gandeam ca din acest punct de vedere sa fie o rigoare in actul juridic”, a spus Daea.

Apoi, deputatul PSD Carmen Moldovan, presedinte al Comisiei pentru Mediu, a acuzat-o pe Palmer de trafic de influenta. „Ati facut trafic de influenta in favoarea proiectelor sustinute de colegii dumneavoastra, milionari in euro, de la Fundatia Conservation Carpathia? Ati facut trafic de influenta pentru proiectul constituirii Parcului National Fagaras, o afacere controlata in totalitate de prietenii dumneavoastra de la Fundatia Conservation Carpathia? Cum ati fost recompensata pentru devotamentul aratat?”, au fost acuzatiile lansate de PSD in octombrie 2016. Nimic nu a fost dovedit.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante