În ziua alegerilor, Dragnea l-a rugat pe Ponta să dezmintă un mesaj trimis de Ghiță și Ponta a REFUZAT!

În ziua alegerilor, Dragnea l-a rugat pe Ponta să dezmintă un mesaj trimis de Ghiță și Ponta a REFUZAT!

O dușmănie cruntă s-a instalat între Liviu Dragnea și Victor Ponta încă din seara zilei de 11 decembrie! Dar și între actualii lideri ai PSD și Victor Ponta. Practic, din cauza refuzului lui Ponta de a dezminți printr-un mesaj un mesaj mincinos trimis de Sebastian Ghiță, PSD a pierdut cele câteva procente care i-ar fi permis să obțină 50 la sută din voturi și majoritatea în Parlament! 

Despre ce este vorba? În jurul orelor 17.00, de pe un robot, având baza de date a membrilor PSD, așa cum se spusese deja, Sebastian Ghiță a lansat către pesediști un mesaj cu textul: „Obiectivul a fost atins. Vă rog frumos să votați PRU! Vă mulțumesc! Victor Ponta”. La ora 18.00, Liviu Dragnea l-a sunat pe Ponta și l-a chemat în Kiseleff. I-a arătat mesajul, i-a mai adus odată aminte că el este vinovat pentru că baza de date a ajuns în posesia lui Ghiță, și l-a rugat să scrie un mesaj prin care să dezmintă mesajul trimis de Ghiță. Ponta l-a refuzat, i-a zis că, cităm: „Nu mă bag eu în astfel de prostii”. 

Istoria s-a scris. Ponta a devenit un proscris în PSD. Însă, ca toți ceilalți, stă deocamdată la cotitură. Până se votează Legea Amnistiei...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Așa o fi?

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD