Încă o BOMBĂ! PSD face harcea-parcea Codul Silvic pentru a satisface UDMR! Amănunte INCENDIARE!

Încă o BOMBĂ! PSD face harcea-parcea Codul Silvic pentru a satisface UDMR! Amănunte INCENDIARE!

Încă o bombă! PSD face harcea-parcea Codul Silvic pentru a satisface UDMR! Deputatul USR Adrian Prisnel relateaza intr-o postare pe Facebook ca la Comisia de Agricultura se discuta luni dupa-amiaza, "pe repede inainte", Codul Silvic, pentru ca acesta sa intre la vot in plen marti. Potrivit lui Prisnel, in sedinta Comisiei sunt discutate mai multe amendamente, printre care si unul al UDMR, care "pare sa lase padurarul sa exploateze, dar sa si transporte lemnul". "PSD plateste in avans voturile UDMR pentru caderea guvernului, utilizand Parlamentul Romaniei", afirma deputatul USR.

Postarea deputatului Adrian Prisnel:

„PSD plătește în avans voturile UDMR pentru căderea guvernului, utilizând Parlamentul României. Azi, după negocierile dintre Liviu Dragnea și Kelemen Hunor, parlamentarilor li s-a schimbat programul, fără nicio explicație. În loc de plen se lucrează în comisii, iar acolo au intrat doar proiectele de lege în care UDMR are interese.

Acum se discută la Comisia de Agricultură Codul Silvic, pe repede înainte, pentru a putea intra la vot final în plen mâine. Ședința a fost convocată neregulamentar, cu mai puțin de 24 de ore înainte.

Sunt multe amendamente utile, sau inofensive, dar și câteva pe care nu le-am avut în față, și care, auzindu-le sună foarte mult a "pork."

De exemplu, un amendament UDMR pare să lase pădurarul să exploateze, dar să şi transporte lemnul.

La alte comisii proiectul de lege care scade pragul pentru aplicarea dreptului la utilizarea limbii materne de la 20% la 10%.

Vedem mâine la plen ce putem face.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”