Încă o DEMISIE în Guvern? Ministresa Apelor a pierdut DEFINITIV procesul cu ANI! Dragnea, la învestire, MINȚEA că l-a câștigat!

Încă o DEMISIE în Guvern? Ministresa Apelor a pierdut DEFINITIV procesul cu ANI! Dragnea, la învestire, MINȚEA că l-a câștigat!

Încă o demisie în Guvern? Ministrul Apelor Adriana Petcu a pierdut definitiv procesul în care a contestat decizia privind conflictul de interese în care ar fi fost când a avut funcţia de director în Administraţia Bazinală de Apă Buzău-Ialomiţa, instanţa supremă respingând cererea acesteia de anulare a raportului Agenţiei Naţionale de Integritate, anunță HotNews.ro. La învestire, Dragnea mințea că l-a câștigat!

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, în 2 februarie, contestaţia formulată de Adriana Petcu după ce Curtea de Apel Bucureşti a stabilit, în 24 aprilie 2015, în contencios administrativ, că aceasta a fost în conflict de interese, menţinând astfel decizia ANI din decembrie 2014.

Judecătorii instanţei supreme au stabilit că recursul declarat de Adriana Petcu este nefondat, decizia fiind este definitivă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara în 3 ianuarie, după ce a prezentat lista membrilor Cabinetului Grindeanu, că Adriana Petcu, tocmai a câştigat în justiţie procesul cu ANI, fiind un subiect închis.

"Poate e un amănunt neimportant, dar, totuşi, dacă este o hotărâre definitivă şi irevocabilă, cred că este un subiect închis", a spus Liviu Dragnea, întrebat despre Adriana Petcu care a fost în conflict de interese.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

2 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

3 Așa o fi?

4 Adevăruri devastatoare / Cei mai deștepți dintre „băieții deștepți” care ne-au scumpit energia. Oare procurorii …

5 Șeful Poliției din Centrul Vechi: Care a fost temeiul legal al filajului asupra lui Gavriș? Comunicatele de pr…