Încă trei liberali au fost infectați cu coronavirus. Blianțul ajunge la 102 cazuri, România intră în scenariul 3

Încă trei liberali au fost infectați cu coronavirus. Blianțul ajunge la 102 cazuri, România intră în scenariul 3

Trei membri PNL au fost infectați de senatorul liberal Vergil Chiţac. Acesta a fost vineri confirmat cu Covid-19.

Informația a fost confirmată în mod oficial de către Grupul de Comunicare Strategică. Asta înseamnă că România intră în scenariul 3, depășind astfel 101 cazuri de coronavirus.

Potrivit informațiilor de la această oră, cei trei liberali infectați sunt un deputat, un primar și un candidat la consiliul județean.

„Sunt confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19) deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae. Toți 3 se află în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac, și ieri nu au fost prezenți la reuniunea Biroului Executiv al PNL”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…