Încă un deputat USR părăseşte partidul şi trece la REPER, formaţiunea lui Dacian Cioloş

Încă un deputat USR părăseşte partidul şi trece la REPER, formaţiunea lui Dacian Cioloş

„Menirea unui politician este de a-şi servi poporul care l-a ales, cu demnitate, bună credinţă şi onestitate. Aşa văd eu această politică altfel pe care o clamăm de ani întregi. Doar că lucrurile nu stau mereu aşa cum ne dorim. Iar în USR acest lucru nu s-a întâmplat, deşi am cunoscut mulţi oameni faini în acest proiect politic. Dar nu ei au decis direcţia partidului”, a transmis Cristina Rizea, potrivit anunţului REPER .

Rizea a mai subliniat că alege să-şi păstreze repere şi să rămână fidelă principiilor pentru care a intrat în politică. „Aleg să clădesc, nu să dezbin. Aleg să evoluez, nu să mă pierd în orgolii şi lupte fără sens. Aleg să construiesc din nou, de la capăt, mai bine şi mai temeinic. Aleg REPER”, a mai transis Cristina Rizea.

Cristina Rizea este al doilea parlamentar care părăseşte formaţiunea, urmându-l pe fostul preşedinte de partid, Dacian Cioloş.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…