Încă un „erou” vasluian ucis la băutură! „Tânăra de 21 de ani își neglija copiii și soțul și îi plăcea băutura”

Încă un „erou” vasluian ucis la băutură! „Tânăra de 21 de ani își neglija copiii și soțul și îi plăcea băutura”

Moarte suspectă în satul Trohani, comuna Gârceni, după ce, marți seara, 24 mai, o femeie a anunțat că soțul ei și-a provocat mai multe răni cu un cuțit.

Ajunși la fața locului, medicii au găsit victima în stare de inconștiență, cu o plagă tăiată la nivelul abdomenului.

Echipajul medical a început manevrele de resuscitare dar, după o oră și jumătate, medicul a fost nevoit să declare decesul.

Scandalul dintre femeia de 21 de ani și bărbatul de 28, soțul acesteia, ar fi pornit pe fondul consumului de alcool.

Oamenii din sat susțin că tânăra de 21 de ani își neglija copiii și soțul și îi plăcea băutura.

“Ionuț muncea de dimineață până seara și când ajungea acasă nu găsea nimic de mâncare și pe ea băută. De aici porneau toate certurile. S-a mai întâmplat să se certe, dar să se ajungă la crimă nimeni nu și-a închipuit. Cu cuțitul nu a mai lovit niciodată. În schimb, ea era mai violentă și l-a mai lovit cu tigaia în cap. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat, mai ales că el era un băiat bun, muncea și aducea de toate la cei mici», povestesc oamenii din localitate pentru vremeanoua.ro.

Tânăra, mamă a doi copii minori, a fost ridicată de polițiști și audiată. În urma audierilor s-a stabilit că cearta dintre ea și soțul ei a pornit după ce bărbatul i-ar fi reproșat că nu are grijă de cei mici, mai ales că unul dintre ei avea pampers-ul ud.

În apărarea sa, femeia i-ar fi răspuns că dorește, de fapt, să-l dezvețe de pampers pentru a-l putea da, din toamnă, la grădiniță. Cearta ar fi degenerat între cei doi soți și bărbatul ar fi lovit-o, apoi ar fi pus mâna pe un cuțit.

Femeia, mai ageră, ar fi reușit să-l deposezede de arma albă și să-i aplice o lovitură în zona abdomenului ce s-a dovedit fatală. Speriat, bărbatul a ieșit din casă, în curte, și a încercat să fugă, dar nu a mai reușit.

Soția lui a spălat de sânge cuțitul, apoi a sunat la 112 și a anunțat că soțul ei s-a autoînjunghiat.

La finalul audierilor, femeia și-a recunoscut fapta.

A fost reținută pentru 24 de ore și urmează să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preven

tivă.


Casa în care locuiau cei doi

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

4 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!