Încă un INDICIU că SONDAJELE PSD sunt PROASTE! Și Ponta, după Dragnea, vorbește despre FRAUDAREA alegerilor!

Încă un INDICIU că SONDAJELE PSD sunt PROASTE! Și Ponta, după Dragnea, vorbește despre FRAUDAREA alegerilor!

Încă un indiciu că sondajele interne ale PSD sunt un dezastru! După Dragnea, și Ponta vorbește despre fraudarea alegerilor! Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, duminică seară, într-o intervenţie telefonică la RTV, că fraudarea alegerilor, despre care a vorbit liderul PSD Liviu Dragnea, este posibilă, atât timp cât ”absolut tot ce ţine de instituţiile statului, MAI, STS, AEP, Poliţie, se află în mâinile lui Klaus Iohannis şi ale lui Dacian Cioloş”, relatează  News.ro.

”Bineînţeles că se poate, atât timp cât absolut tot ce ţine de instituţiile statului, MAI, STS, AEP, Poliţie, se află în mâinile domnului Iohannis şi ale lui Cioloş (...) Sigur că se poate”, a spus Ponta, întrebat dacă se pot frauda alegerile. 

”E foarte important şi grav ce se întâmplă”, a mai spus Ponta. 

”Toţi ne punem întrebarea ce vor face cu rezultatele”, a menţionat Ponta, precizând că ”PSD va avea oameni în secţiile de votare şi numărătoare paralelă, dar e nevoie şi de implicarea societăţii civile, dar nu cea militară”. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...