Încă un misterios monolit metalic a fost găsit în SUA

Încă un misterios monolit metalic a fost găsit în SUA

Un grup de excursionişti a descoperit un monolit metalic pe un traseu montan pe coasta centrală a Californiei, în SUA, la două săptămâni după ce o structură similară a fost descoperită tot în SUA în deşertul Utah şi încă una cu descrieri asemănătoare în România, a anunţat joi postul local american KKFX, afiliat televiziunii Fox, relatează agenţia EFE.

Structura de oţel inoxidabil, având doi metri şi jumătate înălţime, potrivit imaginilor transmise de acest post, a fost găsită în vârful rutei de drumeţii montane Pine Mountain Loop, în localitatea californiană Atascadero.

Unul dintre excursionişti, Dennis Swanson, a declarat că este ''foarte sigur'' că monolitul nu se afla acolo în ziua precedentă.

Apariţia acestui monolit survine după ce la jumătatea lunii noiembrie un altul foarte asemănător a fost observat din elicopter într-o zonă deşertică izolată din Utah. Apoi monolitul a dispărut, ceea ce a dat naştere la speculaţii din domeniul science-fiction, infirmate mai târziu după ce s-a aflat că structura a fost demontată de patru bărbaţi care au dus-o spre o destinaţie necunoscută.

Un alt monolit triunghiular a fost găsit recent în România pe dealul Bâtca Doamnei din judeţul Neamţ, însă a dispărut ulterior, fără să se ştie cine l-a luat, scrie agenţia EFE. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”