Încă un primar PSD călcat de mascați!/Pesedistul, suspectat că a mutat fictiv 67 de votanți în localitate pentru alegerile de peste două săptămâni

Încă un primar PSD călcat de mascați!/Pesedistul, suspectat că a mutat fictiv 67 de votanți în localitate pentru alegerile de peste două săptămâni

Polițiștii și procurorii din Dâmbovița fac marți percheziții la primăria din comuna Cojasca și la domiciliul primarului PSD Gheorghe Victor, suspect că ar fi încercat să mute fictiv mai mulți cetățeni pe teritoriul localității pentru a vota la alegerile locale din 27 iunie, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

La finalul lunii iunie, în comună are loc un scrutin pentru alegerea Consiliului Local.

Procurorii îl suspectează pe primar că, în complicitate cu alți funcționari publici din cadrul Primăriei Cojasca, precum și din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență, ar fi făcut actele pentru ca 67 de persoane să apară că și-au stabilit reședința în comună, astfel încât să poată vota la alegerile locale, potrivit surselor citate. Cei 67 nu locuiesc efectiv la adresele la care și-au declarat reședința.

Procurorii au deschis un dosar penal privind infracțiunile de abuz in serviciu în formă continuată și fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată.

Foto: Victor Gheorghe (stânga) – Cojasca / sursa PSD

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

3 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

4 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

5 De citit!