Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!

Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!

Șeful IPJ Alba, Florin Dogaru, a fost schimbat din funcție și pus la dispoziție, după punerea în mișcare a unei acțiuni a DNA, potrivit surselor G4Media. Este vorba despre un dosar din 2022, legat, printre altele, de traficul de lemne din Apuseni, în care s-ar fi implicat mai mulți șefi din Poliția Alba.

Atunci au avut loc percheziţii la posturi comunale de poliţie din zona Munţilor Apuseni, la domiciliile unor poliţişti, o parte cu funcţii de conducere, precum şi la sedii de firme şi domicilii ale unor oameni de afaceri.

Percheziții au fost în 2022 chiar și la sediul IPJ Alba, la Poliţia Oraşului Câmpeni, posturile de poliţie comunale Vidra, Poiana Vadului, Sohodol şi altele din zona de nord a judeţului.

Dosarul vizează polițiști, oameni de afaceri și firme de transport a materialului lemnos. Potrivit surselor G4Media, fostul șef al IPJ Alba este suspect de abuz în serviciu.

Florin Dogaru a condus IPJ Alba din 2018, anterior fiind șef al Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

3 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

4 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

5 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România