Încă una! Asta CONDUCE Camera Deputaților! Frate, mai sunteți multe?

Încă una! Asta CONDUCE Camera Deputaților! Frate, mai sunteți multe?

Încă una! Plenul Camerei Deputaţilor a validat marți, prin vot, noul secretar general al instituţiei, o tânără doctorandă în Drept, Silvia Călin-Mihalcea, scrie BN24.ro . Funcţia de secretar general al Camerei este apolitică, cel care o ocupă neavând voie să fie membru de partid. Frate, mai sunteți multe?

Silvia Calin-Mihalcea a fost membru al Organizaţiei de Tineret a PSD, de unde a plecat pentru a ocupa în 2016 funcţia de secretar general adjunct al Camerei Deputaţilor. Ea a mai fost şi director general la Oficiul National al Registrului Comertului, iar înainte a fost fost avocat în Baroul Galaţi, consilier parlamentar la Camera Deputaţilor şi subsecretar de stat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Este doctorand în drept, dar şi absolvent al unor cursuri de securitate la Colegiul Naţional de Apărare şi la Colegiul Naţional de Informaţii al SRI.

Secretarul general al Camerei Deputaţilor administrează bugetul instituţiei şi conduce aparatul de funcţionari care lucrează la palatul parlamentul, peste 1500 de persoane.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...