INCENDIAR/„Am dat la DNA multe filmări cu Becali, Badea și Copos!”

INCENDIAR/„Am dat la DNA multe filmări cu Becali, Badea și Copos!”

Gigi Becali, George Copos și Nicolae Badea au fost filmați și înregistrați, pe ascuns, de omul pe care-l credeau prietenul lor. Dumitru Dragomir spune că are mai multe casete cu cei 3 grei care reprezentau cele mai importante echipe de fotbal din România. 

"Multe filmări le-am dat procurorilor, am copii după ele. Îmi era frică de Becali, Badea, Copos, nu de justiție. Un om fără frică nu poate trăi în societatea noastră", a afirmat Dumitru Dragomir la Dolce Sport. 

Fostul șef al LPF a explicat ce conțin casetele care au ajuns la DNA.

"Am bagat microfoanele si camerele de filmat peste tot in Liga. Pe birouri, pe hol, peste tot. Am totul filmat din ultimii 10 ani. Sunt Adunari Generale. Eu ma feream sa mai propun si sa votez. Deschideam subiectul, iar altii il votau", a completat Dragomir.

Dragomir este implicat în două dosare penale, cel al dezafilierii clubului Universitatea Craiova și RCS-RDS/Trustul Intact, în care a și fost reținut o zi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”