Incendii într-un salon de masaj din China și într-o celebră saună pentru gay din Germania

Incendii într-un salon de masaj din China și într-o celebră saună pentru gay din Germania

Două incendii s-au înregistrat duminică, unul într-un salon de masaj din China și celălalt într-o celebră saună pentru gay din Germania, ambele soldate cu victime, informează luni France Presse.

Incendiul de la salonul de masaj, situat în provincia chineză Zhejiang, a provocat moartea a 18 persoane și a fost nevoie de două ore pentru a fi stins, conform Xinhua. Clipuri publicate pe rețeaua socială chineză Weibo arătau un fum negru dens care ieșea din acest centru specializat în masajul picioarelor și oameni gata să sară de la ferestrele de la etajul al doilea. Cauza incendiului nu este cunoscută deocamdată, însă o persoană a fost reținută.

În Germania, un incendiu a izbucnit duminică seara într-o celebră saună pentru gay, Steam Works, situată în cartierul central Schöneberg din Berlin. Focul, a cărui origine este necunoscută, a provocat moartea a trei persoane, în timp ce una intoxicată cu fum a fost spitalizată. Căutările în interiorul clădirii au fost complicate de structura clubului, care este format din mai multe colțuri și care se întinde pe aproximativ 2.000 m2 repartizați între parter și subsol, au declarat pompierii.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!