Incendii într-un salon de masaj din China și într-o celebră saună pentru gay din Germania

Incendii într-un salon de masaj din China și într-o celebră saună pentru gay din Germania

Două incendii s-au înregistrat duminică, unul într-un salon de masaj din China și celălalt într-o celebră saună pentru gay din Germania, ambele soldate cu victime, informează luni France Presse.

Incendiul de la salonul de masaj, situat în provincia chineză Zhejiang, a provocat moartea a 18 persoane și a fost nevoie de două ore pentru a fi stins, conform Xinhua. Clipuri publicate pe rețeaua socială chineză Weibo arătau un fum negru dens care ieșea din acest centru specializat în masajul picioarelor și oameni gata să sară de la ferestrele de la etajul al doilea. Cauza incendiului nu este cunoscută deocamdată, însă o persoană a fost reținută.

În Germania, un incendiu a izbucnit duminică seara într-o celebră saună pentru gay, Steam Works, situată în cartierul central Schöneberg din Berlin. Focul, a cărui origine este necunoscută, a provocat moartea a trei persoane, în timp ce una intoxicată cu fum a fost spitalizată. Căutările în interiorul clădirii au fost complicate de structura clubului, care este format din mai multe colțuri și care se întinde pe aproximativ 2.000 m2 repartizați între parter și subsol, au declarat pompierii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...