Incendiu devastator la firma de piscine a lui Radu Berceanu

Incendiu devastator la firma de piscine a lui Radu Berceanu

Flăcările au mistuit o hală de aproape 300 de metri pătraţi, situată la ieşire din Craiova. Pompierii s-au luptat cu focul aproape o oră şi jumătate. Fostul ministru al Transporturilor aşteaptă să afle la cât se ridică pagubele.

Incendiul a izbucnit înainte de miezul nopţii. Un nor dens de fum a acoperit toată zona în care se află societatea comercială AVI, unul dintre cei mai mari producători din ţară de piscine din fibră de sticlă. Firma lui Radu Berceanu se afla situată la marginea Craiovei, în zona Banu Mărăcine.

Pompierii au ajuns la faţa locului cu 4 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, 2 autoplatforme de intervenţie lucru la înălţime, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

A fost, însă, o luptă contracronometru întrucât focul a fost la un pas de a se extinde la o încăpere în care erau depozitate mai multe tuburi de oxigen.

"Intervenţia a durat aproape o oră şi jumătate, cu posibilitatea de propagare la birouri şi o camera în care se aflau tuburi de oxigen. Cauza incendiului va fi comunicată în cursul zile de sâmbătă, 3 aprilie", au transmis reprezentanţii ISU Dolj.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale