Incendiu la Sevastopol. Atac asupra principalului port de la Marea Neagră al marinei ruse VIDEO

Incendiu la Sevastopol. Atac asupra principalului port de la Marea Neagră al marinei ruse VIDEO

S-a dat alarma, sâmbătă dimineața, la Sevastopol, principalul port de la Marea Neagră al marinei militare ruse. Un puternic incendiu a izbucnit, după ce zona a fost atacată.

Atacul de la Sevastopol FOTO Twitter

Incendiu, în urma unui atac cu dronă

Incendiul violent s-a manifestat, sâmbătă dimineaţa, la Sevastopol, principalul port de la Marea Neagră al marinei militare ruse. Flăcările au survenit în urma unui atac cu dronă , potrivit unui anunț al autorităţilor locale numite de Moscova, în Crimeea ocupată.

„Un incendiu este în curs într-un depozit petrolier din golful Kazacia (...) Potrivit primelor informaţii, a fost provocat de un atac cu dronă”, a scris guvernatorul rus al oraşului, Mihail Razvoiaev, într-un mesaj pe Telegram citat de AFP.

Totodată, el a subliniat faptul că nu s-au raportat victime.

Agenţia dpa a consemnat şi alte detalii comunicate de acelaşi oficial.

Alarma de incendiu ar fi fost una de cel mai ridicat nivel. La fața locului a fost nevoie de intervenţia a 18 unităţi de pompieri, ale căror eforturi se estima că vor dura timp de câteva ore.

Nu a fost afectată nicio infrastructură civilă, depozitul respectiv fiind de uz militar, şi nu au fost perturbate livrările de carburanţi către oraş.

Rusia a anexat peninsula ucraineană Crimeea în 2014, iar în februarie anul trecut a invadat şi alte regiuni din Ucraina. În prezent, forţele ucrainene pregătesc o contraofensivă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep