Incendiu la un bloc nou de pe Splaiul Independenței; mai multe echipaje ale ISU intervin

Incendiu la un bloc nou de pe Splaiul Independenței; mai multe echipaje ale ISU intervin

Un număr de opt autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov intervin sâmbătă dimineața la un incendiu produs la cablurile electrice dintr-un bloc nou de locuințe cu 11 etaje de pe Splaiul Independenței, în prezent echipele de căutare-salvare sosite la fața locului evacuând locatarii.

Potrivit reprezentanților ISU, fumul s-a degajat pe casa scării până la ultimul etaj.

Locatarii de pe o fațadă a blocului s-au refugiat pe balcoane, 50 de persoane reușind să coboare singure, alte 30 fiind evacuate de pompieri fie prin interiorul imobilului, fie pe exterior cu autoscara.

"În acest moment mai sunt persoane la ultimele două etaje ale blocului, însă în prezența echipajelor de căutare-salvare. Vor fi coborâte la momentul oportun, nu sunt în pericol. Până în prezent nu sunt persoane rănite. O parte din locatarii evacuați sunt în autospecialele pentru victime multiple, din cauza temperaturii scăzute de afară. Sunt inclusiv copii de 2-3 ani", au precizat reprezentanții ISU București-Ilfov.

La eveniment se intervine cu 8 autospeciale, trei autoscări, trei echipaje SMURD și două autospeciale pentru victime multiple.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...