Incendiu la un cămin studențesc din Iași

Incendiu la un cămin studențesc din Iași

Persoanele care se aflau în interiorul căminului Studis, care a aparținut Universității Petre Andrei din Iași, au părăsit clădirea în flăcări, înainte de sosirea forțelor de intervenție, conform Silviei Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iași.

Mai multe echipe de pompieri se află la fața locului și lucrează la stingerea incendiului, care a cuprins acoperișul clădirii.

Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iași, a declarat că, în momentul izbucnirii incendiului, în clădire se aflau câțiva muncitori. Se pare că incendiul a izbucnit în timpul unor lucrări care se fac la izolația hotelului.

"Am fost anunțați prin intermediul serviciului 112 că arde acoperișul unei clădiri cu patru etaje. Au fost trimise două autospeciale și autoscara. La fața locului echipajele noastre au aflat că persoanele aflate în clădire se autoevacuaseră deja. Incendiul se manifestă pe o suprafață de 200 de metri pătrați din acoperișul clădirii. La acest moment se lucrează la stingerea acestuia", a declarat Silvia Bolohan.

AGERPRES/(A-autor: Daniela Malache, editor: Diana Dumitru, editor online: Mihaela Pană)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ceva mai penibil nu există...

2 Așa o fi?

3 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

4 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește