Incendiu la un club din Brașov

Incendiu la un club din Brașov

Incendiul izbucnit joi după-amiază la acoperișul unui club din Brașov s-a extins de la o suprafață de 300 de metri pătrați la 600 de metri pătrați, afectând și un restaurant din apropiere, după cum a informat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, dar fără să se înregistreze victime. Angajații clubului care se aflau în incintă la declanșarea incendiului s-au autoevacuat.

Pentru stingerea incendiului pompierii intervin cinci autospeciale, o autoscară și un echipaj SMURD. Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea focului.

Prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu, aflat la fața locului, a precizat pentru AGERPRES că incendiul a fost localizat, nu mai există pericol de extindere și se lucrează la lichidarea acestuia.

"Apreciez că în două ore incendiul va fi stins în totalitate. Marea problemă a fost apa, care a trebuit adusă din altă parte, pentru că la hidranții din zonă nu era. În ajutorul pompierilor din Brașov au venit și echipe de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Predeal. În momentul în care vorbim nu mai există pericol de extindere a incendiului. Imediat după lichidare, reprezentanții poliției, ai ISU încep cercetările pentru a stabili cauza declanșării incendiului", a precizat prefectul.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...