Incendiu la un club din Brașov

Incendiu la un club din Brașov

Incendiul izbucnit joi după-amiază la acoperișul unui club din Brașov s-a extins de la o suprafață de 300 de metri pătrați la 600 de metri pătrați, afectând și un restaurant din apropiere, după cum a informat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, dar fără să se înregistreze victime. Angajații clubului care se aflau în incintă la declanșarea incendiului s-au autoevacuat.

Pentru stingerea incendiului pompierii intervin cinci autospeciale, o autoscară și un echipaj SMURD. Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea focului.

Prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu, aflat la fața locului, a precizat pentru AGERPRES că incendiul a fost localizat, nu mai există pericol de extindere și se lucrează la lichidarea acestuia.

"Apreciez că în două ore incendiul va fi stins în totalitate. Marea problemă a fost apa, care a trebuit adusă din altă parte, pentru că la hidranții din zonă nu era. În ajutorul pompierilor din Brașov au venit și echipe de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Predeal. În momentul în care vorbim nu mai există pericol de extindere a incendiului. Imediat după lichidare, reprezentanții poliției, ai ISU încep cercetările pentru a stabili cauza declanșării incendiului", a precizat prefectul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...