Incendiu puternic la un centru comercial din municipiul Arad

Incendiu puternic la un centru comercial din municipiul Arad

Un incendiu de proporții s-a produs în noaptea de miercuri spre joi la un centru comercial situat pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Arad, apelul la numărul telefonic de urgență fiind primit puțin după ora 2,30, informează maior George Pleșca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Este vorba de centrul comercial Gemi Center, proprietate a familiei cunoscutului fotbalist George Țucudean.

Centrul comercial cuprinde și un loc de joacă pentru copii, iar în urma incendiului puternic, acoperișul clădirii s-a prăbușit peste etajul întâi.

'La fața locului au fost deplasate patru autospeciale pentru stingere, o autoscară și un echipaj SMURD, intervenția fiind îngreunată de numărul redus al hidranților și presiunea scăzută a apei', a adăugat maior George Pleșca.

În fața centrului comercial, la circa 10 metri, se află o stație de distribuție a carburanților, iar în spate, la o distanță de aproximativ 3 metri, un hotel, care erau și acestea în pericol.

'Intervenția pompierilor a durat circa trei ore. Aceștia au rămas la fața locului pentru a supraveghea obiectivul în eventualitatea apariției altor focare de incendiu. În urma incendiului, un pompier militar a fost accidentat, suferind o entorsă la gleznă', a precizat maior George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

O comisie de experți s-a deplasat la fața locului pentru a stabili cauzele incendiului.

AGERPRES / (AS — autor: Ioan Weisl; editori: Marius Frățilă, Diana Dumitru, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”