Incendiu puternic la un operator economic de pe Şoseaua de Centură a Capitalei; nu sunt persoane rănite

Incendiu puternic la un operator economic de pe Şoseaua de Centură a Capitalei; nu sunt persoane rănite

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţă în curtea unui operator economic situat pe Centura Capitalei, unde se află depozitate stive de materiale reciclabile.

''Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la stive de materiale reciclabile (frigidere, etc) depozitate în curtea unui operator economic din zona Şoseaua de Centură. Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri, şi au afectat inclusiv halele de depozitare. Există pericol de extindere a incendiului la vecinătăţi'', informează reprezentanţii ISUBIF.

Potrivit sursei citate, nu sunt persoane rănite.

La caz acţionează 20 de autospeciale de stingere şi alte 4 sunt în deplasare către aceasta intervenţie.

Suprafaţa afectată este de 3.000 mp - stivele exterioare şi hala.

În zona de manifestare a incendiului nu sunt resurse de alimentare cu apă, se alimentează de la 2 km distanţă, mai arată sursa citată.

A fost emis mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din zonă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 „Cineva și-a uitat chiloții”

5 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …