Incendiul din Capitală, localizat; două persoane, în îngrijirea echipajelor SMURD

Incendiul din Capitală, localizat; două persoane, în îngrijirea echipajelor SMURD

UPDATE ORA 09.30 Incendiul care a izbucnit miercuri dimineață la mansarda unei case din str. Beldiceanu Nicolae, nr. 4, a fost localizat, fiind suplimentate echipajele de intervenție, a anunțat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU București.

La fața locului intervin opt autospeciale de stingere, trei autoscări, o mașină de descarcerare și patru ambulanțe SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București, două persoane se află în îngrijirea echipajelor SMURD. Un bărbat are arsuri minore la nivelul feței, iar o femeie a suferit un atac de panică.

Accesul în zonă se face îngreunat din cauza străzii înguste și a mașinilor parcate.

ORA 09.13 București: Incendiu la mansarda unei case din str. Beldiceanu Nicolae

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineață la mansarda unei case din str. Beldiceanu Nicolae, nr. 4, a declarat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU București.

Potrivit sursei citate, incendiul se manifestă cu flacără deschisă la nivelul mansardei pe o suprafață de aproximativ 800 mp.

Până la sosirea pompierilor, trei persoane reușiseră să părăsească imobilul afectat de flăcări, a precizat reprezentantul ISU București.

La fața locului intervin șase autospeciale de stingere, două autoscări, o mașină de descarcerare și trei ambulanțe SMURD. Adrian Marin a arătat că se vor mai trimite încă trei autospeciale.

Pompierii acționează pentru stingerea incendiului, dar și pentru protejarea vecinătăților.

Imobilul afectat are parter, etaj și mansardă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...