Încep surprizele?/„Vin cu dovezi! Va fi senzațional”/Băiatul lui Ion Țiriac se ia la trântă cu mafia imobiliară?

Încep surprizele?/„Vin cu dovezi! Va fi senzațional”/Băiatul lui Ion Țiriac se ia la trântă cu mafia imobiliară?

Ion Alexandru Țiriac sau Ion Ion Țiriac, cum mai este el cunoscut, vrea să devoaleze mafia din piața imobiliară.

Băiatul lui Ion Țiriac "amenință" cu dezvăluiri legate de imobiliarele din România.

"În următoarele luni am intenția să prezint cu dovezi concrete în judecată cum procedează mafia imobiliară la noi în țară. Va fi...senzațional", a scris el pe Instagram.

Recent, holdingul condus de tatăl lui a deschis o clădire de birouri în Piața Victoriei din București, iar Ion Țiriac a anunțat că va merge în continuare în această direcție.

”Tiriac Tower este demn de orice alta construcție care se face în prezent în Europa sau în alt loc. Suntem in mijlocul Bucureștiului, ceea ce îl face special. Cred că prin calitate și soluții eficiente acest proiect se remarcă în peisajul imobiliar local. Este o amprentă care tine de filozofia Grupului pe care l-am construit și direcția in care vom continua investițiile viitoare. Avem alături parteneri si colaboratori care ne fac cinste, care ne-au ales din rațiuni de eficiență și standarde înalte”, a declarat Ion Țiriac în cadrul evenimentului de lansare.

Alexandru Tiriac


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…