Începe bătălia! Firea, nemulțumiri exprimate public față de guvern și partid: ”Un impas care trebuie să recunoaștem că există”

Începe bătălia! Firea, nemulțumiri exprimate public față de guvern și partid: ”Un impas care trebuie să recunoaștem că există”

Gabriela Firea și-a exprimat public sâmbătă nemulțumirile legate de guvern și partid, arătând că anumite grupuri interministeriale ”se prefac că lucrează” pe teme legate de administrație, precum transferul metroului și centurii de la Ministerul Transporturilor la Primăria București. Mai mult, Firea s-a referit la situația din partid, spunând că e ”un impas care trebuie să recunoaștem că există”.

”Sunt şi lucruri bune şi lucruri mai puţin bune, toate trebuie prezentate cu maximă sinceritate. Vreau să spun tot ceea ce am de spus cu claritate şi cu argumente în faţa colegilor mei”, a mai spus Firea despre situația din partid.

Întrebată în mod repetat de amnistie, Firea a evitat răspunsurile și a mutat discuția spre subiectul lipsei de performanțe a guvernului în chestiunile legate de București: ”sunt preocupată și îndurerată că nu se fac progrese în domeniul administrativ”. Ulterior, a spus despre amnistie că ”mie nu mi s-a prezentat acest proiect”.

Întrebată dacă e cazul să fie vreo demisie pe masa ședinței Comitetului Executiv al PSD, Firea a refuzat să răspundă. De asemenea, a evitat să spună de ce nu a participat la nunta fiului lui Liviu Dragnea.

Sursa: G4Media


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria