Începutul SFÂRȘITULUI pentru Dragnea: UDMR NU va vota la moțiunea de cenzură!

Începutul SFÂRȘITULUI pentru Dragnea: UDMR NU va vota la moțiunea de cenzură!

UDMR NU va vota la moțiunea de cenzură! E începutul sfârșitului pentru Dragnea și haita de penali!

Decizia UDMR era cheia de boltă a demersului PSD în Parlament pentru înlăturarea lui Grindeanu de la Palatul Victoria.

Kelemen Hunor: Nu vrem să arbitrăm conflictele din niciun partid; decizia privind votul la moțiunea de cenzură, miercuri. UDMR nu participă la citirea moțiunii lui Dragnea.

”Coaliția nu a fost în stare să gestioneze această situație. Guvernul trebuie să fie politic susținut de o majoritate parlamentară. E o situație neplacută de Cartea Recordurilor de care se face vinovată coaliția. Nu vrem sa arbitrăm conflictele lor. Vom lua o decizie miercuri. Colegii mei nu vor fi mâine în București. Fără noi se poate citi moțiunea”, a spus șeful UDMR.

Coaliția aflată la guvernare este responsabilă de actuala situație politică, creată în urma refuzului premierului Sorin Grindeanu de a-și da demisia, iar UDMR nu dorește să arbitreze conflictele din PSD sau din alt partid, a declarat sâmbătă, la Cluj, președintele Kelemen Hunor, după ședința Consiliului Permanent al Uniunii. Care a anunțat că UDMR nu va participa la citirea moțiunii, duminică.

În cadrul ședinței a fost făcută o analiză privind poziția formațiunii în contextul politic actual.
Kelemen Hunor a precizat că a primit mandat de la colegii din CRU pentru a discuta cu reprezentanții oricărui partid, dar a subliniat că trebuie ''reparată'' situația creată de coaliția de guvernare și de premier.

În ceea ce privește votul parlamentarilor UDMR la moțiunea de cenzură, președintele Uniunii a subliniat că o decizie va fi luată doar înaintea votului, până atunci situația urmând a fi analizată ''pas cu pas''.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…

4 Vine uraganul? / Cineva se joacă undeva cu soarta Omenirii?

5 Zvon... / PSD vrea să intre la guvernare cu miniștri / Manda, în delegația PSD la întâlnirea secretă de la Vila La…