Începutul SFÂRȘITULUI pentru Dragnea: UDMR NU va vota la moțiunea de cenzură!

Începutul SFÂRȘITULUI pentru Dragnea: UDMR NU va vota la moțiunea de cenzură!

UDMR NU va vota la moțiunea de cenzură! E începutul sfârșitului pentru Dragnea și haita de penali!

Decizia UDMR era cheia de boltă a demersului PSD în Parlament pentru înlăturarea lui Grindeanu de la Palatul Victoria.

Kelemen Hunor: Nu vrem să arbitrăm conflictele din niciun partid; decizia privind votul la moțiunea de cenzură, miercuri. UDMR nu participă la citirea moțiunii lui Dragnea.

”Coaliția nu a fost în stare să gestioneze această situație. Guvernul trebuie să fie politic susținut de o majoritate parlamentară. E o situație neplacută de Cartea Recordurilor de care se face vinovată coaliția. Nu vrem sa arbitrăm conflictele lor. Vom lua o decizie miercuri. Colegii mei nu vor fi mâine în București. Fără noi se poate citi moțiunea”, a spus șeful UDMR.

Coaliția aflată la guvernare este responsabilă de actuala situație politică, creată în urma refuzului premierului Sorin Grindeanu de a-și da demisia, iar UDMR nu dorește să arbitreze conflictele din PSD sau din alt partid, a declarat sâmbătă, la Cluj, președintele Kelemen Hunor, după ședința Consiliului Permanent al Uniunii. Care a anunțat că UDMR nu va participa la citirea moțiunii, duminică.

În cadrul ședinței a fost făcută o analiză privind poziția formațiunii în contextul politic actual.
Kelemen Hunor a precizat că a primit mandat de la colegii din CRU pentru a discuta cu reprezentanții oricărui partid, dar a subliniat că trebuie ''reparată'' situația creată de coaliția de guvernare și de premier.

În ceea ce privește votul parlamentarilor UDMR la moțiunea de cenzură, președintele Uniunii a subliniat că o decizie va fi luată doar înaintea votului, până atunci situația urmând a fi analizată ''pas cu pas''.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia