Incident aviatic. Un avion TAROM care decolase spre Antalya, nevoit să revină la București

Incident aviatic. Un avion TAROM care decolase spre Antalya, nevoit să revină la București

O aeronavă aparținând companiei TAROM care zbura vineri dimineață către Antalya, Turcia, a fost nevoită să se întoarcă din drum. Este vorba despre zborul RO7531.

O aeronavă TAROM care zbura vineri dimineță spre Antalya s-a întors din drum Foto: Arhivă

Piloții au decis să revină la București după doar 30 de minute de la decolare, după ce un geam al avionului s-a fisurat, scrie boardingpass.ro .

Avionul a aterizat în siguranță pe aeroportului Henri Coandă la ora 08:25, la o oră după decolare, potrivit sursei citate. Nicio persoană de la bord nu a fost rănită.

Din cauza acestui incident, zborurile charter operate vineri de TAROM din Antalya spre Suceava și Antalya- București vor avea cel mai probabil întârzieri.

Din ultimele informații oferite de TAROM, rezultă că echipajul aeronavei primise de fapt ”o indicație neconformă”și a decis să revină la București. Avionul a fost verificat și informația nu s-a confirmat.

Prin urmare, aeronava a zburat la ora 10.00 către Antalya.

Potrivit TAROM, echipajul primise, de fapt, „o indicație neconformă” și a decis să

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...