Incident îngrijorător la meciul UTA - FC Hermannstadt. Un jucător de 17 ani, luat cu ambulanța de pe teren VIDEO

Incident îngrijorător la meciul UTA - FC Hermannstadt. Un jucător de 17 ani, luat cu ambulanța de pe teren VIDEO

UTA Arad - FC Hermannstadt, ultimul meci din etapa a șasea din play-out-ul Superligii, s-a jucat în seara de marți, 2 mai. Meciul nu a fost lipsit de incidente.

Ambulanța a intrat pe teren - captură

În minutul 70, jucătorul Rareș Pop (17 ani) trimite o diagonală pe lângă poartă, apoi juniorul UTA se prăbușește pe teren.

Urmează câteva minute de panică generală, apoi tot stadionul a început să scandeze numele jucătorului întins pe gazon. tAmbulanța a intrat pe teren, iar tânărul fotbalist a fost transportat de urgență la spital.

Spre finalul meciului, Florin Iacob a făcut semn către galerie prin care anunța că Rareș Pop este „ok”. Acesta ar fi avut o cădere de calciu. El s-a simțit rău și la ultimele antrenamente.

Ambulanța l-a preluat pe jucător

Ambulanța l-a preluat pe jucător

UTA l-a numit antrenor pe Mircea Rednic (61 de ani) pentru a încerca pe ultima sută de metri evitarea retrogradării. În primul meci pe bancă, Rednic a pierdut cu UTA în Cupă, scor 0-1 cu U Cluj.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...